MY KTEO

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Επίσκεψη σε βιομηχανία αυτοματοποιημένης παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων - με State of the art μηχανές


Την ΄΄ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - KAPTAIN SA ΄΄  επισκέφτηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης. Τον Προέδρο του Επιμελητηρίου υποδέχθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αυλίδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, Ευάγγελος Καπετάνιος και η Βασιλική Καπετάνιου, Μέλος του Δ.Σ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και της ξενάγησης του Γιάννη Γεροντίτη σε μια εκ των πλέον καινοτόμων βιομηχανιών αυτοματοποιημένης παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων - με State of the art μηχανές σχεδιασμένες σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές - έλαβε χώρα εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση.

Συζητήθηκαν θέματα αναφορικά κυρίως :

 -              Με τις διαδικασίες παραγωγής της νέας γενιάς κουφωμάτων.

 

-              Με την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνθετικά κουφώματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία και την Αφρική.

 

-              Με τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για την ποιοτική ανάπτυξη της ευβοϊκής εξωστρέφειας, όπως η αναμενόμενη έκδοση οδηγιών υποβοήθησης της προετοιμασίας των επιχειρήσεων για εξαγωγική δραστηριότητα.

 

-              Με το ελληνικό αλλά και διεθνές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.


Η επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης από την Διοίκηση του Φορέα ενός προσανατολισμένου κύκλου επαφών με τις κυριότερες παραγωγικές μονάδες του Ν. Ευβοίας. Στόχος είναι η αμεσότερη κατά το δυνατόν ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων, ενόψει του νέου επιχειρηματικού τοπίου, όπως αυτό φαίνεται να διαμορφώνεται μέσα από τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις, αλλά και όπως αυτό φαίνεται να συμπιέζεται από μη αναμενόμενες ή και από αναμενόμενες δυσμενείς συνθήκες.