MY KTEO

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Super Kiki: Ανακοίνωσε το τέλος της κύησής της - "Εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά"


Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Super Kiki για τη διακοπή της κύησής της. Η αναφορά στις κρίσεις πανικού και τα "τέρατα" που πρέπει να παλέψει.

Σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση προχώρησε η Super Kiki, έναν μήνα περίπου μετά την αποκάλυψη πως είναι έγκυος, καθώς όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, η κύησή της διακόπηκε.

Ειδικότερα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η γνωστή κωμικός και influencer αποκάλυψε πως απέβαλε, ενώ ζήτησε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει, χρόνο και ιδιωτικότητα.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της, μίλησε για τις κρίσεις πανικού και άγχους που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και γνωστοποίησε την απόφασή της να απομακρυνθεί για ένα χρονικό διάστημα για να κάνει «τη ζωή της όπως της αξίζει».

Super Kiki: Η ανάρτησή της
"Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά! Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους πολύς φόβος και πολλά 'τέρατα' που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα! Παρ’ όλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση 'κάθε εμπόδιο για καλό' Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που έτυχε να τους συμβεί το ίδιο! Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά για αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι' αυτό.. θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου", έγραψε η Super Kiki στο Instagram.



News247.gr