MY KTEO

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Χαλκίδα: «Λαχτάρησε» 40χρονη την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της


Επέστρεφε στο σπίτι της από την εργασία της στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 40χρονη η οποία μένει στην περιοχή του Αγίου Ταξιάρχη και έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας ήταν δύο νεαροί. Σύμφωνα με το email που έστειλε στο Eviatop και περιγράφει το περιστατικό, οι δύο νεαροί, μόλις είδαν ότι η 40χρονη ετοιμαζόταν να ανοίξει με το κλειδί της την εξώπορτα την πλησίασαν και πήγαν να μπουν και αυτοί στην πολυκατοικία. 

Η γυναίκα αντέδρασε και τους είπε ότι δεν μπορούν να μπουν γιατί δεν είναι ένοικοι. Τότε οι δύο νεαροί της απήντησαν ότι στην πολυκατοικία μένει ο θείος τους και ήθελαν να τον δουν. Η 40χρονη τους ρώτησε το επίθετο του θείου τους και οι νεαροί είπαν πως δεν το θυμόταν! Όταν τους είπε να τον καλέσουν στο τηλέφωνο τότε της είπαν ότι δεν το έχουν. 

Η γυναίκα τους είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσει να μπουν στην πολυκατοικία και τότε οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Για καλή τύχη της κοπέλας, άκουσαν τις φωνές θαμώνες καφενείου που βρίσκεται  στην περιοχή και ένας 60χρονος εξ αυτών πήγε στο σημείο είπε στη γυναίκα να ανοίξει και να μπει στην πολυκατοικία και να κλειδώσει την πόρτα της εισόδου, πράγμα που έγινε. 

Οι νεαροί συνέχισαν να φωνάζουν και τράπηκαν σε φυγή μόνο όταν ο 60χρονος τους είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία.