MY KTEO

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Εύβοια: Πολύμορφες εκδηλώσεις και πλούσιο πρόγραμμα ενόψει του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή


Με το σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, ξεκινά το «ταξίδι» του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα.

Τη καθιερωμένη στάση του θα κάνει το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στις πόλεις και τα χωριά της Εύβοιας όπου μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε χωριά και γειτονιές όλο τον Αύγουστο, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβρη, στις κεντρικές εκδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της περιοχής.

 Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 ΤΟ Εύβοιας

Στο Αλιβέρι την Τρίτη 30 Αυγούστου, στον Κάραβο. Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μεγάλη συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς», ενώ θα ακολουθήσει γλέντι.

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη, στο Κόκκινο Σπίτι. Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η μεγάλη συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς» και το νησιώτικο γλέντι με τον Νίκο Οικονομίδη.