MY KTEO

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Χαλκίδα: Άγνωστος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ προσπάθησε να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία από ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ


Συνεχίζουν το έργο τους οι επιτήδειοι απατεώνες, παρά τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη δράση τους. Παραλίγο θύμα ενός εξ αυτών να πέσει ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στη Χαλκίδα, όταν χθες την κάλεσε στο κατάστημά της προσποιούμενος τον εργαζόμενο της ΔΕΗ. Πιο αναλυτικά, όπως η ίδια καταγγέλλει, την κάλεσε από συγκεκριμένο αριθμό και της ζήτησε το ονοματεπώνυμό της λέγοντας ότι είναι υπάλληλος από τα κεντρικά της ΔΕΗ και συστήνοντας τον εαυτό του ως «Παναγιώτη Λυμπέρη». Προσπάθησε να την πείσει ότι έχει επιστροφή 360€ από την αίτηση που είχε κάνει ο λογιστής της  και απλά χρειάζεται μια απλή επιβεβαίωση αριθμού λογαριασμού από την τράπεζα ALPHA BANK. 

Ευτυχώς για την ίδια, ήταν υποψιασμένη και δεν «τσίμπησε» στο κόλπο του άγνωστου. Αντίθετα, του επιτέθηκε λεκτικά και του κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να του δώσει κανένα από τα στοιχεία που της ζητούσε επίμονα.