MY KTEO

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Υγειονομικές καλύψεις από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας


Υγειονομική κάλυψη συναυλίας  - ΄΄ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΕΙΑ 2022΄΄ - από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας και Θήβας

Εθελοντές των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας και Θήβας, κάλυψαν υγειονομικά, στις 27

Αυγούστου 2022, στα Λεύκτρα Θηβών, τη συναυλία του Χαρούλη, που διοργανώθηκε  από τον  Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο της περιοχής στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ ΄΄ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΕΙΑ 2022΄΄. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Λεύκτρων και φιλοξένησε πλήθος κόσμου, που απόλαυσε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Η παρουσία των Εθελοντών Ε.Ε.Σ. στη συναυλία, πρόσφερε αίσθημα ασφάλειας στους θεατές που παρευρέθηκαν για να την παρακολουθήσουν καθώς και στους διοργανωτές της. Οι Εθελοντές των δύο Τμημάτων σε απόλυτη συνεργασία παρείχαν τις υπηρεσίες τους όπου χρειάστηκε, αντιμετωπίζοντας με ασφάλεια και επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν, δίνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού, της στήριξης και της αλληλεγγύης. 

Συμμετοχή Εθελοντών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε εορταστική εκδήλωση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας 

Την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε ακολουθία του επιταφίου της Παναγίας, στην περιοχή του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας, στην Κάνηθο Χαλκίδας.

Εθελοντές Σαμαρείτες και Εθελοντές της Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας, ακολούθησαν, τιμητικό άγημα, την περιφορά της Εικόνας, ύστερα από αίτημα του Αρχιμ. Θεοφύλακτου Τσαγκάρη. Στην εορταστική αυτή εκδήλωση της Μητρόπολης Χαλκίδας, το Τμήμα μας συμμετέχει κάθε χρόνο και η συμβολή και η παρουσία των Εθελοντών μας είναι σημαντική για την διεξαγωγή της.