MY KTEO

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Από το Παρίσι στην Αθήνα για καλοκαιρινές διακοπές


Ο Νίκος Αλιάγας έκανε διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο Παρίσι και μαζί με τη σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Το ζευγάρι και τα δυο παιδιά του, η 10χρονη Αγάθη και ο 6χρονος Ανδρέας ζουν μόνιμα στο Παρίσι, όπου ο Νίκος Αλιάγας διαπρέπει ως ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της γαλλικής τηλεόρασης.

Η οικογένεια Αλιάγα επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι, ενώ η πρώτη στάση τους ήταν στην Αθήνα! Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, πιθανότατα θα επισκεφτούν κάποιο νησί και σίγουρα την ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, το Μεσολόγγι.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους απαθανάτισε στον Αστέρα Βουλιαγμένης να απολαμβάνουν βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια και ηλιοθεραπεία!


Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε επίσης τον Νίκο Αλιάγα και την όμορφη σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε τη συναυλία Νίκου Πορτοκάλογλου που ήταν μία αναδρομή στα 40 χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας ευτυχισμένο.





Φωτογραφίες: NDP photo agency

govastileto.gr