3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
2 φλ. ζωμό κότας
2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό φρεσκοτριμμένο
1 μεσαία κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρ
1 φλ. χυμό φρέσκιας ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βάζεις το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση και το αφήνεις να βράσει καλά μέχρι να μαλακώσει
- Το βγάζεις από τη φωτιά και το κόβεις σε πολύ μικρά καρέ
- Ρίχνεις σε ένα μπολ τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά
- Καθαρίζεις το εσωτερικό κάθε πιπεριάς αφαιρώντας τους σπόρους, τις πλένεις καλά και τις τοποθετείς σε ένα ταψί
- Τις γεμίζεις με το μείγμα από κοτόπουλο που έχεις ετοιμάσει
- Ρίχνεις την υπόλοιπη παρμεζάνα πάνω από τις πιπεριές και προσθέτεις το ζωμό
- Σκεπάζεις το ταψί με αλουμινόχαρτο και αφήνεις τις πιπεριές να ψηθούν στους 180 oC για 1 περίπου ώρα
- Σερβίρεις βάζοντας στο πλάι φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένη παρμεζάνα
tlife.gr