MY KTEO

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η περιπέτεια που βίωσαν στην Ινδονησία


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στο ταξίδι τους στην Ινδονησία. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στα social media, με το που έφτασαν στον προορισμό τους, έχασαν τις βαλίτσες τους, με όλα τους τα πράγματα. Την είδηση έκανε η ίδια γνωστή με δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία της με τον σκύλο της, ενώ στη λεζάντα του ποστ της έγραψε μεταξύ άλλων για την απώλεια των αποσκευών τους, στις εκτός Ελλάδος διακοπές τους.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το “μάθημα” είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού για τα όσα αντιμετώπισαν τη φετινή χρονιά.


enikos.gr