MY KTEO

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Στη θεατρική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Θεάτρου Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Τη θεατρική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που παρουσίασε το Θέατρο Χαλκίδας στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, στο πλαίσιο του 6ου bio-Mechanical festival, στο οποίο ο Δήμος Χαλκιδέων είναι συνδιοργανωτής, παρακολούθησε χθες, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στο τέλος της παράστασης δόθηκαν διπλώματα στους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους εθελοντές που συμμετείχαν και συνέβαλαν στη διοργάνωση, καθώς και στον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για τη συνδιοργάνωση. «Είστε ένα μόνιμο ταξίδι καλοκαιρινών νυχτών και κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε το επόμενό σας βήμα. Το Θέατρο Χαλκίδας δεν χρειάζεται επαίνους, καθώς η ύπαρξή του στον χώρο του πολιτισμού και όλες οι πετυχημένες προσπάθειες και παραστάσεις, έχουν αποδείξει ότι είναι πλέον θεματοφύλακας του πολιτισμού στον Δήμο Χαλκιδέων κι όχι μόνο. 

Βασικός συντελεστής και διοργανωτής του bio-Mechanical festival για 6η συνεχόμενη χρονιά, αλλά και εμπνευστής της ανάδειξης του συγκεκριμένου χώρου. Του Ιερού Ναού της Αυλιδείας Αρτέμιδος, ο οποίος έχει έναν συμβολισμό που ξεπερνά τα όρια του Δήμου μας κι έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον. 

Στον Δήμο Χαλκιδέων έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα Leader την ανάδειξη και σήμανση του χώρου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.