MY KTEO

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η απάντησή της μετά τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα


Τις τελευταίες μέρες φήμες θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ανάρτηση της Soula Glamorous, που έφερε στο φως μηνύματα και φωτογραφίες που της έστειλαν οι followers της, οι οποίοι της έγραψαν πως είδαν μαζί τον τραγουδιστή και το μοντέλο στη Χαλκιδική. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται και ακούγονται.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media πραγματοποίησε ένα QnA στο Instagram και απάντησε για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Οι ακόλουθοι της Soula Glamorous κάνουν λόγο για ένα ρομαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε κέντρο διασκέδαση της Χαλκιδικής. Θαμώνες μαγαζιού τους είδαν και έστειλαν μηνύματα στον λογαριασμό του Instagram με το όνομα Soula Glamorous.




govastileto.gr