MY KTEO

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Αντίνοος Αλμπάνης: Το επικό μήνυμα του ηθοποιού στους επίδοξους διαρρήκτες


Ο Αντίνοος Αλμπάνης τυλιγμένος με μία πετσέτα έστειλε ένα απίστευτο μήνυμα στους επίδοξους διαρρήκτες μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, θέλοντας να πάρει μία ανάσα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε επίδοξους ληστές.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει.
Ξανασκέψου το
φιλικά, Αντίνοος».



gossip-tv.gr