MY KTEO

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Πόπη Τσαπανίδου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον γάμο της κόρης της – την παρέδωσε νύφη στην εκκλησία


Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έκρυψε ποτέ την τεράστια αδυναμία που τρέφει στις κόρες της. Μάλιστα, το διάστημα του lockdown, που δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου ζουν οι δύο εξ’ αυτών, είχε «τρελαθεί», όπως μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media.

Ευτυχώς το lockdown έφερε και κάτι καλό στη ζωή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας. Πριν από ενάμισι χρόνο, η Μαρίνα, η μία από τις δίδυμες κόρες της που ζει στο Αμστερνταμ μαζί με τον Ιταλό σύντροφό της, τον Βιτόριο, έφερε στον κόσμο το πρώτο της εγγονάκι. Ο Έκτορας -ή Ετόρε- ήρθε στον κόσμο στο Άμστερνταμ στις 26 Ιουνίου του 2021 και η «γιαγιά» Πόπη ήταν φυσικά εκεί για να προσφέρει τις «πρώτες βοήθειες» στη νέα μητέρα και τον σύντροφό της.

Δεκατέσσερις μήνες αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Τήνο σε μια τελετή όπου παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ολλανδία. Προηγήθηκε πάρτι ενώ την νύφη στην εκκλησία συνόδευσε η μητέρα της, με μακρύ μπλε φόρεμα που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της.

Η Πόπη Τσαπανίδου έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την χαρά της κόρης της, με την οποία παραμένει εξαιρετικά κοντά παρά τα χιλιόμετρα που τις χωρίζουν.

«Το κοριτσάκι μου… Το συνόδεψα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει. Να ζήσετε μωρό μου», έγραψε η δημοσιογράφος στο Instagram.

Μαμά και κόρη πριν τον γάμο:


iEidiseis.gr