Evia Top: Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Δημοσθένη αποκαλύπτονται – Μυστήριο με την κόρη του

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Δημοσθένη αποκαλύπτονται – Μυστήριο με την κόρη του


Τα μυστικά του Δημοσθένη αποκαλύπτονται, ενώ στην Αρεόπολη καταφθάνει η κόρη του, που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η Ευτυχία ζει με τον τρόμο της αποκάλυψης του φονικού του Ανέστη. Η Αρετή και η Αναστασία κοντράρονται για τον Θανάση.

Μυστήριο, ένταση και νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα δεδομένα... Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που κέρδισε μεγάλη μερίδα του κοινού έρχεται το φθινόπωρο, με καταιγιστικές εξελίξεις. Όπως φάνηκε και από το φινάλε της πρώτης σεζόν, που μας άφησε σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στα νέα επεισόδια είναι ο Δημοσθένης. Μαζί με τη γυναίκα του, την Ασπασία, άφησαν τον Πειραιά για να εγκατασταθούν μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης αρχικά παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένας συνηθισμένος οικογενειάρχης, πολύ σύντομα όμως φάνηκε πως είναι ηγετικό στέλεχος του παράνομου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Ο στενός του συνεργάτης, ο Κωνσταντίνος, τον φοβάται, αφού κάθε φορά που του ζητά να τον αποδεσμεύσει από τα «καθήκοντά» του στην οργάνωση, γιατί θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό της Ισμήνης, εκείνος του το... ξεκόβει, δείχνοντας πόσο σκληρός μπορεί να γίνει.

Ο ξάδελφός του, ο Στάθης, από την άλλη, είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που, αν και αγνοεί την εγκληματική του δράση, είδε από νωρίς τις σκοτεινές-πλευρές στον χαρακτήρα του.

Γιατί η επαγγελματική συνεργασία που έκλεισαν τον απογοήτευσε, καθώς ο Δημοσθένης τον... έριξε αναπάντεχα. Επίσης συχνά πυκνά ο Δημοσθένης τού κάνει «μάθημα» για το πώς να φέρεται στην προσωπική του ζωή, λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να μείνει παντρεμένος με την Αρετή, αφού είναι η μητέρα των παιδιών του, και... να έχει κρυφά ερωμένες συμπεριφορά την οποία ο Στάθης φυσικά δεν εγκρίνει.

Αυτό που τον εξέπληξε όμως δυσάρεστα ήταν όταν έμαθε έκπληκτος ότι ο Δημοσθένης προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά με πολύ άκομψο τρόπο τη νεαρή Άννα...

Και στα νέα επεισόδια λοιπόν θα δούμε τον Στάθη να παρακολουθεί κάθε κίνηση του ξάδελφού του και να βλέπει συμπεριφορές που τον προβληματίζουν.

Η Αθηνά δυστυχώς χρεώθηκε άδικα τον φόνο του Δημήτρη, όμως όλα τα στοιχεία ήταν εναντίον της. Ποιος ήταν ωστόσο αυτό που στ' αλήθεια έβγαλε από τη μέση τον νεαρό; Ο Δημοσθένης ζήτησε πολλές φορές από τον Κωνσταντίνο να... σφίξει τα λουριά στον ανεξέλεγκτο Δημήτρη.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως, αν ο νεαρός δεν συμμορφωθεί, θα αναλάβει ο ίδιος δράση και θα είναι αμείλικτος. Είναι πολύ πιθανό ο Δημοσθένης να έδωσε εντολή να εκτελεστεί εν ψυχρώ ο Δημήτρης. Και φυσικά, αν αυτό ισχύει, ο αδίστακτος άντρας έχει καλύψει τα ίχνη του, αφού όλοι πια θεωρούν ένοχη την Αθηνά.

Στα νέα επεισόδια ο Δημοσθένη παραμένει αρχικά υπεράνω υποψίας και συνεχίζει τη δράση του χωρίς να φοβάται, ενώ τα ένοχα μυστικά του βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης και η Ασπασία, φεύγοντας από τον Πειραιά, άφησαν εκεί τα παιδιά τους, την κόρη τους και τον γιο τους.

Σύντομα στην Αρεόπολη θα κάνει την εμφάνισή της η μυστηριώδης κόρη του Δημοσθένη και αναμένεται να... ταράξει τα νερά στην τοπική κοινωνία. Θα φανεί για ποιον λόγο γυρίζει και εκείνη αιφνιδιαστικά στη Μάνη και αν γνωρίζει για την εμπλοκή του πατέρα της με τον υπόκοσμο.

Η Ασπασία, από την άλλη, πιστή σύζυγος και νοικοκυρά, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον άντρα της, του οποίου τη σκοτεινή πλευρά φαίνεται να αγνοεί.

Ο Δημοσθένης έχει τον πρώτο λόγο σε όλα, δεν της δίνει ποτέ λογαριασμό όταν φεύγει με τις ώρες από το σπίτι, ακόμα κι αν είναι αργά το βράδυ, και όλα δείχνουν πως δεν μιλά μπροστά της για τις εγκληματικές του δραστηριότητες. Για πόσο όμως;

Όσο και να κρύβεται, ο Δημοσθένης θα κάνει κάποια στιγμή το λάθος, και η Ασπασία, αν δεν υποψιάζεται ήδη τον άντρα της και επιλέγει να κάνει πως δεν βλέπει, θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάνει διπλή ζωή...Πηγή: Τηλέραμα