MY KTEO

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Με τη σημερινή νέα Σελήνη η επιθυμία να είσαι παραγωγική και χρήσιμη σε παρακινεί να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Η εβδομάδα που έρχεται μπορεί σίγουρα να είναι μια περίοδος αυξημένης δουλειάς και προσοχής στις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική περίοδος για ιδιαίτερη προσοχή στο να διορθώσεις τα πράγματα, λάθη και εκκρεμότητες. Λάβε υπόψη σου ότι υπάρχει η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο ωστόσο  οι στόχοι σου θα πρέπει να είναι ήπια προκλητικοί και αρκετά λογικοί ώστε να μην αναστατώνεσαι προτού καν ξεκινήσεις. 

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη είναι καλή για να επαναπροσανατολιστείς σε μια νέα κατεύθυνση σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή σε δημιουργικά ή ρομαντικά θέματα και το να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο ολοκληρωμένα μπορεί να είναι ένας στόχος. Ίσως υπάρξουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα ή τα ζητήματα άνεσης, αλλά είναι μια καλή στιγμή για μια νέα και βελτιωμένη προσέγγιση στον έρωτα.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σου δώσει την αίσθηση πως έχεις μια αποστολή σχετικά με την οικογένεια ή τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις διαβίωσης. Ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα προσέγγιση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου έχει νόημα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει μια ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου ή να φτάσεις σε μια κρίσιμη καμπή με τις προσωπικές σου υποθέσεις, την οικογένεια ή τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι. 

Καρκίνος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις είναι στα σκαριά. Πρόσφατα ξύπνησες με μια ισχυρότερη επιθυμία να προσεγγίσεις, να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιραστείς τις ιδέες σου και με αυτό το νέο φεγγάρι θα νιώσεις πιο κατευθυνόμενη και υπεύθυνη. Η έναρξη νέων έργων και η εφαρμογή ιδεών θα λάβουν το πράσινο φως, αλλά σκέψου πως η αντικειμενικότητα δεν σε διακρίνει ακόμα. 

Λέων
Με τη σημερινή νέα Σελήνη η ερχόμενη εβδομάδα είναι ενεργή για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα χρήματα και οτιδήποτε σε βοηθά να δημιουργήσεις, να διαχειριστείς ή να αναλάβεις τον έλεγχο των οικονομικών. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει πόρτες στα οικονομικά σου. Μπορεί να το θεωρήσεις μια επανεκκίνηση σε τομείς της ζωής σου που σε βοηθούν να αισθάνεσαι σταθερή, υποστηριζόμενη και ασφαλής. 

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο σου και είναι καιρός να ορίσεις τις προθέσεις σου για το επόμενο έτος που σχετίζονται με την προσωπικότητα, την ανεξαρτησία, την προσωπική εικόνα και την αποτελεσματικότητα σου. Στην πραγματικότητα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να σκεφτείς και να κάνεις προσωπικές αλλαγές που σε ενδυναμώνουν. Ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγεις ένα αίσθημα επείγοντος για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, καθώς όσο περισσότερο πιέζεις τόση περισσότερη αντίσταση αντιμετωπίζεις. 

Ζυγός
Με τη σημερινή νέα Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου η ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα τα γεγονότα του παρελθόντος ή να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά γίνεται πιεστική.  Είναι καλύτερο ωστόσο να μην βιάζεις τα πράγματα, ειδικά της συναισθηματικής φύσεως.  Προσπάθησε να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ένα ένα αντί να φθείρεσαι ή να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια. Στην πραγματικότητα είναι μια περίοδος που προκαλεί την ενδοσκόπηση, κάτι που είναι τόσο απαραίτητο. 

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει μια νέα αντίληψη για μια φιλία ή ένα έργο. Τα νέα ξεκινήματα την επόμενη εβδομάδα σχετίζονται με φίλους, δικτύωση, αιτίες και στόχους ευτυχίας. Είναι καιρός για μια νέα αρχή ή προσέγγιση. Ευτυχώς ανυπομονείς για νέα συναρπαστικά έργα ή άλλους στόχους ευτυχίας και τα κίνητρα είναι πολλά. Μαθαίνεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στα όνειρα και τις επιθυμίες σου και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τη σύνδεση σου με τους άλλους. Ωστόσο η τάση για βιασύνη υπάρχει και θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. 

Τοξότης
Με τη σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή μια νέα προσέγγιση στην καριέρα, στη διαδρομή ζωής, τους μακροπρόθεσμους στόχους, τις ευθύνες, τη φήμη, την κοινωνική θέση και τα θέματα ηγεσίας. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις από την αρχή. Η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ των ευθυνών και των επιθυμιών μπορεί να είναι προκλητική αλλά ανταποδοτική. Μπορείς επίσης να ανατρέψεις τα πράγματα και να αποκτήσεις τη φήμη που χρειάζεσαι και ονειρεύεσαι. 

Αιγόκερος
Η σημερινή πρωινή νέα Σελήνη σε βοηθά να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να μάθεις νέα πράγματα. Εμφανίζεται στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας, τις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της κοσμοθεωρίας και των συστημάτων ή της προοπτικής σου, δίνοντας έμφαση σ’ αυτά τα τμήματα της ζωής σου την επόμενη περίοδο. Είναι καιρός να χτίσεις την πίστη σου και να καταλάβεις πού βρίσκεσαι και σε τι πιστεύεις. Ωστόσο με αυτό το νέο φεγγάρι σε τετράγωνο με τον Άρη καλό είναι να μην πιέζεις τα πράγματα. 

Υδροχόος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη οι οικείες σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από ένα νέο ξεκίνημα ή όραμα. Μπορεί να σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις περαιτέρω μια σχέση ή ένα έργο. Μια νέα κατεύθυνση, προσέγγιση ή αρχή επιφυλάσσεται που σχετίζεται κυρίως με τη δυναμική εξουσίας, τα χρήματα ή την υποστήριξη. Μια επιδίωξη που απαιτεί αφοσίωση και συγκέντρωση μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Εναλλακτικά κάτι που συμβαίνει τώρα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου στην ανάγκη να χειριστείς οφειλές ή να διαχειριστείς αποτελεσματικότερα την υποστήριξη ή την κατανομή των ευθυνών. 

Ιχθείς
Με τη σημερινή νέα Σελήνη βάλε στόχο να θέσεις προθέσεις και στόχους που αντανακλούν καλύτερα στα θέλω, τις  ανάγκες και τις προσδοκίες σου από τους άλλους. Αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον τομέα της συνεργασίας σου και οι ενέργειες είναι ισχυρές για μια νέα αρχή. Νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με στόχους και ανάγκες στενών σχέσεων είναι στα σκαριά. Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια παρορμητικότητα επομένως θα ήταν συνετό να παραμείνεις προσγειωμένη. 




tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη