MY KTEO

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Επίσκεψη στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, στη Χαλκίδα

 


Χθες Κυριακή 31 Ιουλίου ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκεφθηκε   τα περίπτερα των παραγωγών που συμμετέχουν στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Εύβοιας, στην πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Συνοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, κ. Βαγγέλη Κούκουζα, του μέλους της ΔΕ του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Βασίλη Βαρελά και του διευθυντή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, κ. Χαράλαμπου Καραβά, ξεναγήθηκε στο χώρο του Φεστιβάλ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους εκθέτες από την Εύβοια αλλά και άλλες περιοχές της περιφέρειας.

Η Εύβοια και η Στερεά με τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα τους,  έχουν τη δυνατότητα να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, αρκεί φυσικά να υπάρχει στοχευμένη, μεθοδική, συνεπής και ποιοτική δουλειά προβολής και προώθησης όλου αυτού του πλούτου, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις δήλωσε ο κος Αναγνωστάκης