MY KTEO

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Σασμός: Η πρεμιέρα, η διακοπή των γυρισμάτων και η αλλαγή στον προγραμματισμό


Με φόρα έρχεται τη νέα σεζόν ο Alpha αφού το κανάλι έχει στα σκαριά δυο ακόμη σειρές οι οποίες αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, όπως ακριβώς και ο Σασμός.

Στο κανάλι της Κάντζας έρχονται αλλαγές στον προγραμματισμό με δεδομένο ότι οι δυο νέες «δυνατές» σειρές, «Αυτή η νύχτα μένει» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιβάλλεται να παίρνουν έναν γερό lead in ιδίως μέχρι οι τηλεθεατές να γνωριστούν καλυτέρα με τα ιστορίες και τους ήρωες.

Αυτό από μόνο του φέρνει αυτόματα ένα ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να είναι σπαζοκεφαλιά για τους ιθύνοντες ώστε να μην βαρύνουν κατά πολύ το περιερχόμενο.

Αυτό που εμείς γνωρίζουμε για την ώρα αναφορικά με τον Σασμό, τη σειρά που έχει φέρει «αέρα» επιτυχίας στο κανάλι και στιγμές λαχτάρας στο τηλεοπτικό κοινό, είναι πως θα προβάλλεται πλέον τέσσερις φορές την εβδομάδα και όχι πέντε. Γυρίζουμε δηλαδή στο παλιό μοτίβο, των 4 ημερών και αυτό που ακόμη είναι υπό συζήτηση είναι αν θα προβάλλεται διπλό επεισόδιο ή όχι αφού οι εξελίξεις σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό στα υπόλοιπα κανάλια θα είναι μέγιστος.

Σχετικά με την πολυαναμένομενη πρεμιέρα, αυτή έχε προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη δίχως ακόμη να έχει οριστεί η μέρα αλλά και η ώρα. Το σίγουρο είναι πως οι δημιουργοί της σειράς δεν θα επιτρέψουν να δημιουργηθεί «κοιλιά» τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην ταχύτητα με την οποία θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι πρωταγωνιστές από την περασμένη Παρασκευή (5-08) έχουν σταματήσει τα γυρίσματα για ολιγοήμερες διακοπές και ξεκούραση και θα επιστρέψουν δριμύτεροι μετά τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και πιο συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου ενώ οι σκηνές έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως όλοι οι ηθοποιοί αμέσως μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου, δεν πήραν ανάσα προχωρώντας με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα.

Εν αναμονή...



gossip-tv.gr