MY KTEO

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Υγειονομική κάλυψη δράσεων και εκδηλώσεων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας


Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης «Νύχτα χωρίς ατυχήματα» στο café-bar Asteria plage από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.Α.Σ ) «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιεί για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας, διοργάνωσε και φέτος στις 23 Ιουλίου και ώρα 22.00 την εκδήλωση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνεργασίας με το εν λόγω ινστιτούτο , βοήθησε αποτελεσματικά στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης καλύπτοντας με απόλυτη ευσυνειδησία και άκρατο επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν.

Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τους εθελοντές μας που  για άλλη μια φορά παρέδωσαν μαθήματα αγάπης στήριξης & αλληλεγγύης. 

Υγειονομική κάλυψη του 2ου Φεστιβάλ Μικρασιατικών γεύσεων στη  Νέα Αρτάκη Ευβοίας  από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας

Στις 15, 16 &17 Ιουλίου 2022 ο Σύλλογος Αρτακηνών-Κυζικηνών διοργάνωσε τριήμερο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Γεύσεων , έχοντας πάντα στόχο μέσα από την κουζίνα των Αλησμόνητων πατρίδων μας, την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Η Συμβολή και η παρουσία των εθελοντών μας υπήρξε καθοριστική για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Οι εθελοντές μας, Σαμαρείτες και Νοσηλευτικής, μέσα σε κλίμα άψογης συνεργασίας, για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικά το παρόν καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία τα περιστατικά που προέκυψαν.

Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Φρούριο   Κανήθου    από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας

Στις 23  Ιουλίου 2022 ο Πολυχώρος Τέχνης Δρώμενα διοργάνωσε στο Φρούριο Κανήθου  συναυλία με τον κορυφαίο μας τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου.   Η Συμβολή και η παρουσία των εθελοντών μας υπήρξε καθοριστική για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες μας  έδωσαν δυναμικά το παρόν  μέσα στο κατάμεστο Φρούριο προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και συνδράμοντας αποτελεσματικά, αποδεικνύοντας  για άλλη μια φορά  το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που τους διακατέχει σε οποιοδήποτε περιστατικό που προέκυψε.

Η Συναυλία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης  «Γιορτής Χαλκίδας» στο γήπεδο της Πλατείας Ελευθερίας   από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «Καλός Σαμαρείτης» με τη στήριξη του Δήμου Χαλκιδαίων - Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ πραγματοποίησε εκδήλωση στις 24 Ιουλίου με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ

Η βραδιά που σκοπό της είχε την αναβίωση της τοπική μας ιστορίας στα πλαίσια του εορτασμού της Πολιούχου της πόλης μας  της πόλης μας είχε απόλυτη επιτυχία.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες μας ανταποκρίθηκαν άριστα και αποτελεσματικά στα περιστατικά που προέκυψαν, παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς αγάπης στήριξης & αλληλεγγύης.

Υγειονομική κάλυψη Των Εορταστικών εκδηλώσεων στην Εορτή της Αγίας Παρασκευής στις 25 & 26 Ιουλίου 2022 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας

Στις 25 & 26 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της Πολιούχου της Πόλης μας Αγίας Παρασκευής.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και θρησκευτικής ευλάβειας, στις 25 Ιουλίου ακολούθησε  η περιφορά της εικόνας Συνοδεία των Τοπικών Αρχών και των Εθελοντών μας Σαμαρειτών & Κοινωνικής Πρόνοιας.

Παράλληλα στον Προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στήθηκε σταθμός Πρώτων Βοηθειών για την αντιμετώπιση τυχόν επειγόντων περιστατικών.

Οι εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής για άλλη μια φορά απέδειξαν το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που τους διακατέχει.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε άμεση και όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία καθώς το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη της Τοπικής κοινωνίας.