MY KTEO

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Δημόσιος ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκμίσθωσης του κληροδοτήματος «Μπαφέρου» του Γ. Ν. Χαλκίδας


Προκήρυξη Δημόσιου ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκμίσθωσης του  κληροδοτήματος «ΜΠΑΦΕΡΟΥ» του Γ.Ν. Χαλκίδας με σφραγισμένες προσφορές με την συνέχιση  αυτών σε ανοιχτές προσφορές μέχρι την ανάδειξη αναδόχου.

Αναθέτουσα Αρχή/ Αρμόδια Υπηρεσία Διεξαγωγής διαγωνισμού: Η Αναθέτουσα Αρχή είναι το Νομικό  Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», αποτελεί μη κεντρική αναθέτουσα αρχή  (κατ’ άρθρο 2, παρ. 1 περ. 2,3 Ν.4412/2016, όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον ν.4782/2021) και ανήκει στο  Δημόσιο Τομέα (ΝΠΔΔ). Το Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανήκει στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια (Θεσσαλίας & Στερεάς  Ελλάδας). 

Σημείο επαφής - Διάθεση εγγράφων διαγωνισμού: Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται  στη διαδικτυακή πύλη: www.promitheus.gov.gr (ΚΗΔΜΗΣ), στις ιστοσελίδες του Νοσοκομείου: https://chalkida-hospital.gr/ , στην διαδικτυακή πύλη https://diavgeia.gov.gr και της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και  Στερεάς Ελλάδας: www.dypethessaly.gr .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 22/09/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 μ.μ. Ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης προσφορών: 23/09/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. Τόπος υποβολής προσφορών: Τμήμα Πρωτοκόλλου του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Γλώσσα προσφορών: Ελληνική 

Αντικείμενο της σύμβασης: «ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΜΠΑΦΕΡΟΥ» ΤΟΥ Γ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

Διεύθυνση κατάθεσης των έντυπων προσφορών: Στην αρμόδια Υπηρεσία διεξαγωγής του διαγωνισμού:  Γ.Ν. Χαλκίδας Τμήμα Οικονομικού, Γραφείο Προμηθειών. ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΘΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (όπισθεν υπεραστικών  ΚΤΕΛ), Τ.Κ. 34100 – ΧΑΛΚΙΔΑ. 

Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση Εγγυητικής  Επιστολής Συμμετοχής, για ποσό που αντιστοιχεί στο κατώτερο προτεινόμενο ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα,  ( άρθρο 41, παρ.3 του ΠΔ715/79) ισχύος τουλάχιστον για ένα μήνα επιπλέον από την ισχύ της προσφοράς,  (συνολικά 3+1 = 4 μήνες ) και η οποία θα πρέπει να προσκομιστεί στην επιτροπή του διαγωνισμού κατά  την ημεροχρονολογία του διαγωνισμού με την κατάθεση της προσφοράς.

Διοικητικές Προσφυγές: Σύμφωνα με τις διατάξεις του βιβλίου IV (άρθρα 345 έως 374) του Ν. 4412/2016  όπως τροποποιείται με τις διατάξεις του Ν. 4478/2017 άρθρο 87, καθώς και του Ν.4782/2021.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής: Οι όροι του διαγωνισμού καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές του  υπό προμήθεια είδους αναφέρονται στην αντίστοιχη Διακήρυξη, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του  Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ (www.promitheus.gov.gr) και της 5ης Υ. Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας:  www.dypethessaly.gr. 

Ελάχιστο Μηνιαίο Μίσθωμα: Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα και για ολόκληρο το ως άνω ακίνητο (Κριεζώτου  45, Χαλκίδα) ορίζεται στο ποσό των δύο χιλιάδων & οκτακοσίων ευρώ (2.800,00€).

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο γραφείο Προμηθειών  του Γ.Ν. Χαλκίδας. θέση Βαθροβουνίου , όπισθεν υπεραστικών ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας και στο τηλέφωνο  2221355899 όλες τις εργάσιμες ημέρες από 7.00΄ έως 15.00΄ ή στο email: sup1@chalkidahospital.gr.

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

- Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ