MY KTEO

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Χαλκίδος στις νεανικές κατασκηνώσεις στην Βόρεια Εύβοια



Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετά την συμμετοχή του στο Αρχιερατικό Συλλείτουργού και το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου στη Λαμία, μετέβη στη Βόρειο Εύβοια και συγκεκριμένα στις Νεανικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, όπου, το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου (θηλέων Λυκείου) με αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη-Θεολόγο και υπεύθυνη της Χορωδίας-Ορχήστρας των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Η κ. Αργυράκη, αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο, παρουσίασε τα στελέχη και τις ομάδες, οι οποίες κατόπιν ανέλαβαν την γιορτή με μικρά θεατρικά, τραγούδια και χορούς, που προετοίμασαν σε κάθε βραδινή ψυχαγωγία της φετινής περιόδου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εορτής λήξης ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την αρχηγό, τα στελέχη της και τις κατασκηνώτριες για το αποτέλεσμα της γιορτής και την αγάπη τους για τις Κατασκηνώσεις, που μπορεί να έμειναν κλειστές τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω των πρωτόγνωρων, για την εποχή μας, υγειονομικών και κοινωνικών συνθηκών, αλλά συνεχίζουν εκ νέου, καλλιεργώντας διαχρονικές, πανανθρώπινες αξίες, που προσφέρονται στις κατασκηνώτριες, ως εφόδια ζωής.