MY KTEO

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Συμμετοχή Σ.Ε.Α.Ν. Ευβοίας σε εκδηλώσεις


Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ,  είχε την τιμή να συμμετάσχει στην Λιτανεία της εικόνας της Αγ. Παρασκευής, προστάτιδας και πολιούχου της πόλης μας, συνοδεύοντας εκπροσώπους των εκπαιδευτών  του  Σχολείου Ξένων Γλωσσών (CLA) της Διασυμμαχικής Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών ΝΑΤΟ ( CIOR), αποδεχόμενοι την προταση μας  να συμμετάσχουν και εκείνοι στις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τιμών της Σχολής Πεζικού η τελετή αποφοίτησης του σχολείου ξένων γλωσσών (CLA) της CIOR, με την παρουσία του Διοικητού της Σχολής Πεζικού Υποστρατήγου Λύσσανδρου  Ξηρόγιαννη, εκπροσώπου της Ι.Μητρόπολης Χαλκίδας, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, εκπροσώπου του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, εκπροσώπου του Δήμου Χαλκιδέων, του Προέδρου της ΑΠΟΕΑ και Εφέδρων  Αξιωματικών.

 

 Μετά την τελετή αποφοίτησης, ακολούθησε εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων από τον Διοικητή της Σχολής Πεζικού προς την ηγεσία του σχολείου CIOR-CLA,την  ΑΠΟΕΑ , τον ΣΕΑΝ  Ευβοίας, τον ΣΕΑΝ Φωκίδος .Επίσης αναμνηστικά έλαβαν για την συμμετοχή τους από τον Πρόεδρο της CIOR-Language Academy και οι σύνδεσμοι Έφεδροι Αξιωματικοί.