MY KTEO

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε ο Νίκος Αγγελής


Όπως καταγγέλλει ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκος Αγγελής, δέχθηκε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα σήμερα το μεσημέρι στο messenger, από site της περιοχής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και από ένα προφίλ συγκεκριμένου ατόμου.  

Το site, «με πληροφορεί ότι πρέπει να πάρω ένα καράβι και να χαθώ και με προειδοποιεί  να κατεβάσω ένα σχόλιο που κάνω αναφορά σε ένα όνομα …….που θεωρώ ότι βρίσκεται πίσω από το σαίτ..», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Αγγελής.

Η αναφορά του κου Αγγελή στο συγκεκριμένο επίθετο γίνεται χωρίς να αναφέρει το μικρό όνομα, όπως αναφέρει ο καταγγέλλων και χωρίς να ασκηθούν ύβρεις ή προσβολές προς αυτόν τον κύριο.

«Ο εν λόγω κύριος όμως στο facebook χρησιμοποιεί αισχρό υβρεολόγιο  προς το πρόσωπό μου ονομαστικά, λέει ότι θα έρθει σε δέκα λεπτά ή αύριο στο γραφείο μου και θα με @@@@@ και αναφέρει   και αλλά αισχρά υβριστικά…

 Ενημερώνω λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πως εγώ προσωπικά την τελευταία φορά που φοβήθηκα στη ζωή μου ήταν όταν ήμουν δώδεκα χρονών και αυτό όχι από άνθρωπο αλλά από το μεγάλο σεισμό του 81 στην Αθήνα.. από τότε έχουν περάσει σαρανταένα χρόνια και δεν θυμάμαι ούτε πως ήταν το συναίσθημα….

Εννοείται πως θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου προσφεύγοντας στις αρμόδιες αρχές γιατί εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου με τη Βία..

Ενημερώνω πάντως πως αν δεχθώ επίθεση και χρειαστεί να αμυνθώ αυτός που θα την κάνει θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες με τα εγκόσμια…

Να μην έχει αφήσει εκκρεμότητες», καταλήγει ο κ. Αγγελής.