MY KTEO

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί σταμάτησε το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» -«Είχε ξεφύγει από τον έλεγχό μου»


Σε αποκαλύψεις όσον αφορά το γιατί έκλεισε ο κύκλος της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Στη Υγειά μας ρε Παιδιά», μετά από 17 χρόνια, προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή και είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά. Μου είπαν να προχωρήσω και όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα "πού να βρω τόσες ιδέες…". Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω», τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα, 22 χρόνων, μου είπε για το Μάνο Χατζιδάκι, αν είναι σκηνοθέτης...».

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς; Και τώρα ακόμα ο κόσμος... Θα χάνουμε τα Σάββατά μας...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκάλυψαν τον λόγο που δεν πήγαν ποτέ στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»

«Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου. Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, γιατί όλα ήταν μπροστά, δεν θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ», είπε από την πλευρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.



iefimerida.gr