MY KTEO

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Σεξ μετά τις διακοπές – Η… σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα


 Πήγες διακοπές με τον/ την σύντροφό σου; Τότε ξέρουμε καλά… τι έκανες φέτος το καλοκαίρι! Λίγο η αλλαγή παραστάσεων, λίγο το δωμάτιο πάνω στη θάλασσα, λίγο ο «απαλός» ήχος του κύματος που σκάει στα βράχια, λίγο τα θαλασσινά που φάγατε, έ… δεν θέλει πολύ. Του δώσατε και κατάλαβε.

 

Και είναι λογικό. Διακοπές είστε. Οι έγνοιες και τα άγχη της καθημερινότητας πήγαν… διακοπές και τη θέση τους πήραν οι χαλαρές στιγμές σε όμορφα μέρη με τον σύντροφό σας.

 

Λογικό λοιπόν όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι εσείς στις διακοπές να κάνατε πολύ σεξ! Όμως όταν λέμε πολύ σεξ, εννοούμε ΠΟΛΥ ΣΕΞ.

 

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες…

 

 

Τα ζευγάρια κάνουν διπλάσιο σεξ στις διακοπές απ’ ό,τι στο σπίτι

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 άτομα, οι άνθρωποι κάνουν… διπλάσιο σεξ όταν λείπουν από το σπίτι.

 

Στην ίδια έρευνα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να πειραματιστούν με νέα πράγματα όταν κάνουν διακοπές.

 

Στην εν λόγω έρευνα, οι άνθρωποι ανέφεραν ότι κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα όταν βρίσκονται στο σπίτι, αλλά όταν βρίσκονται σε διακοπές είπαν ότι αυτό φτάνει τις τέσσερις φορές σε επτά ημέρες.

 

Μάλιστα, όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους η παραλία ήταν η πιο δημοφιλής τοποθεσία για σεξ, με το 68% των ζευγαριών να το έχουν δοκιμάσει.

 

Τα τοπικά αξιοθέατα ήταν το επόμενο αγαπητό σημείο για σεξ στην ύπαιθρο (52%), ακολουθούμενο από χωράφια (37%), δημόσιους χώρους -όπως ένα πάρκο- (32%), στην πισίνα ή τη θάλασσα (26%) και δίπλα σε ποτάμι ή λίμνη (24%).

 

 

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Και τώρα… τα δύσκολα. Οι διακοπές τελείωσαν κι εσείς επιστρέψατε στην πραγματικότητα.

 

Μετά τα όσα δοκιμάσατε στις διακοπές είναι δύσκολο -αν όχι ακατόρθωτο- να επαναφέρετε τη σεξουαλική σας ζωή στην κανονικότητα.

 

Οι μνήμες από τα ξέγνοιαστα βράδια στο νησί θα σας στοιχειώνουν για πολλούς μήνες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, κι εσείς σίγουρα θα δυσκολευτείτε πολύ να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας.

 

Ωστόσο, όλο αυτό βρίσκεται στο μυαλό σας και μόνο. Η επιστροφή στην πραγματικότητα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα αναγκαίο κακό, αλλά ως επιβεβαίωση του «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν».

 

Αφού βάλετε τα απαραίτητα πλυντήρια και μαζέψετε τις βαλίτσες, καθίστε με τον σύντροφό σας και προγραμματίστε την επόμενή σας απόδραση. Ένα τριήμερο τον Σεπτέμβριο; Ένα Σαββατοκύριακο με τα πρώτα χιόνια τον Δεκέμβριο; Ή Χριστούγεννα σε κάποιον χειμερινό προορισμό;

 

Ό,τι κι αν είναι, σας σας δώσει την απαραίτητη ώθηση και τα «καύσιμα» για να επιβιώσετε από την κατάθλιψη που συνοδεύει την επιστροφή από την άδεια. Όσο για το σεξ; δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε…