MY KTEO

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Στη Χαλκίδα και στο EKO Acropolis Rally Road Safety Truck ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός


Στη Χαλκίδα, στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, όπου και το EKO Acropolis Rally Road Safety Truck, βρέθηκε νωρίτερα ο κ. Φάνης Σπανός. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ενημερώθηκε για τις δράσεις Οδικής Ασφάλειας που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και δοκίμασε τις οδηγικές του δεξιότητες στους εξομοιωτές που φέρει στο εσωτερικό του το φορτηγό.

Αναλυτικά για τις δράσεις που πραγματοποιούνται ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Motorsport Greece, Τάκη Πουρναράκη, ο οποίος συντονίζει και τις ενέργειες Οδικής Ασφάλειας στο πλαίσιο του αγώνα.

Ο κ. Σπανός δήλωσε ικανοποιημένος για τον αριθμό των πολιτών που επισκέφθηκαν το φορτηγό κατά τις πέντε ημέρες που παρέμεινε στην πόλη της Χαλκίδας, αξιοποιώντας την απήχηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για τη μετάδοση μηνυμάτων σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Από σήμερα το βράδυ το ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck θα βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, ενώ το «δρομολόγιό» του έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και η ολοκλήρωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έχει ως εξής:

26-30/8 Ασπρόπυργος (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου)

    31/8 - 4/9 Ελευσίνα

    4-7/9 Αθήνα

    8/9 ΟΑΚΑ

    9-12/9 Λαμία (έξω από το ΕΚΟ Service Park)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου, όπως και στην Ελευσίνα, στις 3 Σεπτεμβρίου, θα διοργανωθούν συζητήσεις με θέμα «Εσύ τι λάθος κάνεις κατά την οδήγηση;», στις 19:00.