MY KTEO

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά iefimerida.gr για τη δημοσίευση δημοσκόπησης που έγινε πριν 2 μήνες


«Η μάχη του αυτονόητου της δεοντολογίας και της αξιοπιστίας φαίνεται πως έχει χαθεί. Καθημερινά βλέπουμε νέο ρεκόρ ξεφτίλας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσίευση δημοσκόπησης που έγινε πριν από 2 μήνες.

Ανακοίνωση κατά του iefimerida.gr εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσίευση δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» πριν από 2 μήνες και η οποία παρουσιάστηκε από τον ενημερωτικό ιστότοπο ως νέα.

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι το ίδιο ακριβώς έκανε και η εφημερίδα «Τα Νέα» την περασμένη Παρασκευή πως παρά τις σχετικές καταγγελίες, το iefimerida.gr «την παρουσίασε από το πρωί κανονικά ως καινούργια» και ρίχνει τις ευθύνες στην ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ.

«Το iefimerida.gr σήμερα κατάφερε να δώσει νέο νόημα στην αναίσχυντη προπαγάνδα.

Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασαν τα Νέα στο πρωτοσέλιδό τους την Παρασκευή, έχει γίνει - και δημοσιευθεί - πριν από δύο μήνες, και παρά την σχετική καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σήμερα την παρουσίαζε από το πρωί κανονικά ως καινούργια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Χρειάστηκε να περάσουν ώρες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, για να προσθέσουν στην ανάρτηση πως πρόκειται για δημοσκόπηση του Μαΐου, καθώς και την πλήρη δήλωσή του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Παρασκευής.

Η μάχη του αυτονόητου της δεοντολογίας και της αξιοπιστίας φαίνεται πως έχει χαθεί. Καθημερινά βλέπουμε νέο ρεκόρ ξεφτίλας».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι ευθύνες της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ που από την Παρασκευή δεν έχουν πει κουβέντα είναι τεράστιες».


iEidiseis.gr