MY KTEO

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Υπέγραψαν με το Star για τη νέα σεζόν - Η πρώτη ανάρτηση


Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκονται μαζί στο Star. 

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Αυγούστου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, η οποία ανέφερε:

«Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο δυναμικό του Star. Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.  Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!».
 
Λίγη ώρα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου κοινοποίησαν στο Instagram μια φωτογραφία από την στιγμή που υπογράφουν το συμβόλαιο.
 
«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει @starchanneltv .Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας. Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλής) στο @Breakfast@star. Ανυπομονούμε» έγραψαν στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου:



govastileto.gr