MY KTEO

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τρίτη και 13 για την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2022: Ήττα 107 - 96 από τη Γερμανία


Η Εθνική ομάδα κόντρα στη Γερμανία ήταν αγνώριστη στον αγώνα και αποχώρησε από το Βερολίνο με ήττα.

Η Εθνική Ελλάδος είχε μια κακή βραδιά στον αγώνα κόντρα στη Γερμανία στο Eurobasket. Προηγήθηκε 61 -57 στο ημίχρονο αλλά τελικά έχασε107-96 από τη Γερμανία. Ήταν Τρίτη και 13 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο.

Όλα πήγαν στραβά για την Εθνική μπάσκετ, που έκανε τη χειρότερη εμφάνιση στη διοργάνωση.

Η Γερμανία σκόραρε από όποια θέση ήθελε. Είτε από μακριά με τους κοντούς, είτε κερδίζοντας πόντους από τους ψηλούς στο low post, εκμεταλλευόμενη την άμυνα με αλλαγές της Ελλάδας.

Ο Τίμαν και ο Τάις μεγαλούργησαν δίνοντας λύσεις στους γηπεδούχους από τη ρακέτα. Η Ελλάδα έψαχνε απεγνωσμένα καλές άμυνες.

Οι διαιτητές χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το χτύπημα πάνω στον Τίμαν, μετά από σφύριγμα που είχε προηγηθεί.

Στο πρώτο μέρος είχε χρεωθεί επίσης με αντιαθλητικό, πάνω στον ίδιο παίκτη, για φάουλ στον αιφνιδιασμό. Έτσι αποβλήθηκε από τον αγώνα, 4 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Στην εξέδρα βρέθηκαν πάνω από 5.000 Έλληνες, στηρίζοντας την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ. Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Σλούκας πέτυχε ένα απίστευτο buzzer beater από το κέντρο και έβαλε την Ελλάδα μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Με μαγικό τρόπο η Ελλάδα βρέθηκε στο +4 στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.




iEidiseis.gr