MY KTEO

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Δούκισσα Νομικού: Το παρασκήνιο της αποχώρησης, ο Λιάγκας και η επόμενη μέρα στον ΑΝΤ1


Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί κι επισήμως παρελθόν από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Το κανάλι επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε και το γεγονός ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα μόνο εγκάρδιες δεν ήταν.

Η Δούκισσα Νομικού, όμως, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου. Και ήδη ξεκίνησαν οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα της στο κανάλι. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Δούκισσα να… μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ήδη, οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε καλό δρόμο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η παρουσιάστρια μένει στον ΑΝΤ1 για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιό της και το κανάλι δεν είναι διατεθειμένο να πληρώνει οποιονδήποτε απλώς για να… κάθεται. Άλλωστε, δεν μιλάμε για μονοετές συμβόλαιο, αλλά για τριετές, το οποίο μάλιστα δεν «σπάει» και τόσο εύκολα.

Ο δεύτερος, εξίσου σημαντικός λόγος, είναι τα εμπορικά που έφερε μαζί της με τον ερχομό της στον ΑΝΤ1. Και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τον σταθμό που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει αυτά τα έσοδα. Οπότε, όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και η Δούκισσα θα πάει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και όλες οι πλευρές θα είναι ικανοποιημένες.

Οι σχέσεις Δούκισσας Νομικού - Γιώργου Λιάγκα
Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν κακές. Αν δει κάποιος πίσω από τις λέξεις, τόσο στην ανάρτηση της Δούκισσας το βράδυ της Κυριακής, αλλά και στις σημερινές δηλώσεις του Λιάγκα στην αρχή του Πρωινού θα καταλάβει πολλά.

«Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία», έγραψε η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού. Και τα καρφιά σε βάρος του παρουσιαστή είναι εμφανέστατα, επιβεβαιώνοντας ότι ένα άκομψο αστείο του στον αέρα της εκπομπής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Λιάγκας από την πλευρά του δεν έκρυψε ποτέ ότι η Νομικού δεν ήταν η επιλογή του. Σε αντίθεση με την Αραβανή ή όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες με την Ηλιάκη ή τη Σταμάτη.

Και δεν… άντεξε και πέταξε κι εκείνος το «καρφί» του χθες το πρωί. Πώς; Ευχαριστώντας το κανάλι που «εμπράκτως στηρίζει την ομάδα του Πρωινού», δηλαδή τις επιλογές του. Και ποια είναι η έμπρακτη στήριξη; Μήπως ότι έφυγε η Δούκισσα που δεν την ήθελε από την αρχή ο Λιάγκας;


iEidiseis.gr