MY KTEO

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Δούκισσα Νομικού: Ο περίεργος όρος στο συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1


Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, καθώς από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τη Φαίη Σκορδά.

Καθώς ωστόσο πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοθώρητα τηλεοπτικά πρόσωπα η ίδια φροντίζει κάθε επαγγελματικό της βήμα να είναι σχεδιασμένο προσεκτικά. Και αυτό συνέβη και στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή "Open Weekend", ένας από τους όρους του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 είναι μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, τα οποία ενίοτε είναι καυστικά.

«Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1 έχει μέσα μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από οτιδήποτε θα μπορούσε να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αιχμηρός, αλλά και η Δούκισσα θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της και να προστατευτεί, ένας από τους όρους του συμβολαίου της είναι να μην συνδεθεί το όνομά της με όσα θα πει ο Γιώργος», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.


News247.gr