MY KTEO

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Στα Λουτρά Αιδηψού το 28ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης νέων αγροτών


Στα Λουτρά Αιδηψού πραγματοποιείται το 28ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης νέων αγροτών και παρών ήταν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Όπως είπε:

«Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών επέλεξε για τις εργασίες του 28ου ετήσιου συνεδρίου της τη βόρεια Εύβοια και την ιστορική λουτρόπολη της Αιδηψού, σε μια κίνηση συμβολική αλλά και ουσίας στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια και ανάγκη να στηριχθεί με κάθε μέσο και δύναμη ο πρωτογενής τομέας του τόπου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την πρώτη στιγμή δίπλα στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία έρχεται να φωτίσει μέσα από μια πολύ σημαντική θεματολογία ζητήματα που αφορούν προκλήσεις, ευκαιρίες και τον δρόμο για την επόμενη ημέρα ενός σύγχρονου, ανταγωνιστικού και δίκαιου πρωτογενή τομέα για τη Χώρα μας.

Καλή επιτυχία στο συνέδριο, και μια ευχή και πρόσκληση στα νέα παιδιά ειδικά, να συμμετάσχουν και να αντλήσουν κάθε χρήσιμο στοιχείο και ερέθισμα που θα τους βοηθήσει στο δύσκολο αλλά πολύ σπουδαίο για την Ελλάδα μας έργο τους.»