MY KTEO

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα κακή εμφάνιση και βαριά εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-0 σκορ από τη Φράιμπουργκ

 


Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα την Πέμπτη με 3-0 σκορ από τη Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκη», για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ασύνδετοι με πάρα πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και την άμυνά τους κι έτσι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρουν τους Γερμανούς,  οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο φαληρικό γήπεδο.

 

Μάλιστα οι Πειραιώτες μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται κολακευμένοι με το σκορ που έχασαν σήμερα από τον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, που κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γκρέγκοριτς, που πέτυχε δύο γκολ (25', 52') για τη Φράιμπουργκ, η οποία είχε προηγηθεί μόλις στο 6' με τον Χέφλερ.

 

Αυτή ήττα η δεύτερη ήττα στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πριν την έναρξη του ματς ανακοίνωσαν την απόκτηση του νέου αστεριού τους, του Χάμες Ροντρίγκες.

 

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που, παρά την κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων», δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Στο άλλο ματς του ομίλου των πρωταθλητών Ελλάδας η Καραμπάγκ έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Ναντ