MY KTEO

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Κύμα ζέστης για 3 μέρες - Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια


Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό. Τριήμερο ζέστης και χιόνια στις βουνοκορφές με μεγάλο υψόμετρο.

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή έως και την Κυριακή και στην συνέχεια αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης ο καιρός σε όλη την χώρα θα είναι ηλιόλουστος. Κατά τόπους κάποια σύννεφα θα έχουμε στα νότια της Ελλάδας όπως στην Κρήτη και από το μεσημέρι λίγα σύννεφα θα έχουμε στα ΒΑ της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στην ΝΑ Ελλάδα και στο Καρπάθιο θα έχουν ένταση 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα είναι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα ηπειρωτικά στους 30 βαθμούς και στα νησιά στους 25-26 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ήλιο από το πρωί και η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη λιακάδα και λίγα σύννεφα τοπικά χωρίς να δώσουν κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Την Πέμπτη οι άνεμοι θα εξασθενήσουν παντού και θα πνέουν ΝΝΔ. Θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα και η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Την Παρασκευή επίσης ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία σε άνοδο και στους 36 με 36 βαθμούς.

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και πολύ ζέστη, αλλά δεν θα έχουμε παντού την ίδια αίσθηση λόγω των δυτικών ανέμων. Η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε άστατο καιρό στα δυτικά με μπόρες και ο άνεμος θα ξεκινήσει να πνέει βοριάς. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από την Κυριακή θα έχουμε κατεβασιά κρύου αέρα και αυτή η ψυχρή μάζα από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε το πρώτο πασπάλισμα χιονιού στις βουνοκορφές με μεγάλο υψόμετρο.



iEidiseis.gr