MY KTEO

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση μελών Τ.Δ. 9ου Π.Τ. με τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Χαλκίδας , Μητάκη Δ. και την Εργασιακή Σύμβουλο Επιχειρήσεων Σμυρναίου Σταυρούλα Βασιλική


Η Τοπική Διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Ο.Ε.Ε. συναντήθηκε στις 19/09/2022 , ημέρα Δευτέρα, με τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Χαλκίδας , κο Μητάκη Δημήτριο και την Εργασιακή Σύμβουλο, κα Σμυρναίου Σταυρούλα Βασιλική, στα γραφεία του 9ου Π.Τ.

        Συζητήθηκαν θέματα επικοινωνίας μεταξύ ΟΑΕΔ και συναδέλφων Λογιστών καθώς και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, προγράμματα που ήδη βρίσκονται σε διαδικασία υποβολής αιτήσεων αλλά και αυτά που θα δημοσιευτούν προσεχώς.

    Αναφέρθηκαν στη συζήτηση οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στο θέμα της επικοινωνίας, με email ,με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται  πιο γρήγορα οι συνάδελφοι αλλά και οι επιχειρήσεις.

   Έγινε λεπτομερής ανάλυση των τρεχόντων  Προγραμμάτων καθώς και αυτών που αναμένονται προς Δημοσίευση.

   Αποφασίστηκε από κοινού η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δια ζώσης , ώστε να γίνεται η παρουσίαση των νέων Προγραμμάτων που αφορούν Επιχειρήσεις και Άνεργους.

                                                                           Για  την  Τοπική  Διοίκηση

                                                                                             Ο   Πρόεδρος

                         

                                                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ