MY KTEO

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Άγνωστοι βανδάλισαν την επιγραφή, που για πάνω από ένα χρόνο είχε γίνει το σήμα κατατεθέν της Κύμης


Πέρυσι στα τέλη Μαΐου μια ομάδα νέων ανθρώπων κατοίκων της Κύμης δημιούργησε ένα «hot-spot» στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στην «Στροφή Γιαννάκη»,
τοποθετώντας μία όμορφη και μοντέρνα κατασκευή, μία επιγραφή με το μήνυμα «I love Kimi». Για πάνω από ένα χρόνο η επιγραφή αυτή ήταν το σήμα κατατεθέν της Κύμης με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της να φωτογραφίζονται στο πιο όμορφο σημείο της περιοχής. 

Για κάποιους όμως φαίνεται ότι αυτό είναι «ψιλά γράμματα» και χωρίς ντροπή βανδάλισαν την επιγραφή την Παρασκευή και έσπασαν την κόκκινη καρδιά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αριστερά.

«Ήταν μια πράξη καθαρής αγάπης για τον μέρος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και αγαπάμε... φτιάχτηκε λοιπόν με κόπο και χρήμα από το υστέρημά όλων μας αυτή η κατασκευή... δεχθήκαμε πολλά σχόλια που ευτυχώς τα περισσότερα ήταν για συγχαρητήρια για αυτή μας την κίνηση αλλά δεχθήκαμε και υβριστικά σχόλια. Ένα χρόνο και κάτι μετά όποιος πάει να βγάλει φωτογραφία στο ποιο όμορφο σημείο του τόπου μας θα αντικρίσει αυτό! Πείτε μας ένα γιατί; Γιατί να καταστρέψεις κάτι τόσο  όμορφο; Γιατί προσβάλλεις με αυτή σου την κίνηση εμένα και τους φίλους μου και όσους συνέδραμαν σε αυτό; Κρίμα... δυστυχώς έτσι βαδίζουμε συνεχώς προς τα πίσω και ο τόπος δεν πάει μπροστά! Πολύ κρίμα πολύ!» ανέφερε μεταξύ άλλων φανερά απογοητευμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Βαγγέλης Γιαμάς, ένας από τους νεαρούς που είχαν την πρωτοβουλία αυτή.