MY KTEO

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτουν σήμερα οι ιατροδικαστές Καλόγρηας - Καρακούκης


Μετά την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων των ιατροδικαστών, η ανακρίτρια θα καλέσει σε απολογία τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με τις καταθέσεις των Ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη, που προΐσταται της Ιατροδικαστικής Υπερεσίας και Νίκου Καλόγρια συνεχίζεται σήμερα η κύρια ανάκριση, για την προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται, για τις δολοφονίες και των δύο άλλων κοριτσιών της, Μαλένας και Ιριδας.

Την ανάκριση διενεργεί η 35η ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου, που αντικατέστησε την Χριστίνα Σαλάπα, η οποία είχε συναποφασίσει με τον εισαγγελέα την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης, καθώς και ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας, που συνυπογράφουν το πόρισμα που παραδόθηκε στην Εισαγγελία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κ. Νίκος Καλόγρηας, καταθέτουν σήμερα στην ανακρίτρια.

Κατάθεση επίσης αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστής, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα που διενέργησε νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο της Ίριδας.

Μετά την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων των ιατροδικαστών, η ανακρίτρια θα καλέσει σε απολογία την 34χρονη η οποία πριν λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι πλέον μοναδικό συνήγορο της θα έχει τον Αλέξη Κούγια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη δηλώσει ότι αμφισβητεί, όπως και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, τα ευρήματα που την καταστούν υπόλογη για τους θανάτους των παιδιών της.



iEidiseis.gr της Μαίρης Μπενέα