MY KTEO

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στην δικηγόρο του ηθοποιού


Για δεύτερη φορά το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη οδηγήθηκε σε διακοπή.

Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν κατά την εξέταση του μάρτυρα Σπύρου Μπιμπίλα από την συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου.

Η συνήγορος υπεράσπισης αμφισβήτησε την αξιοπιστία του μάρτυρα, επιδεικνύοντας στο δικαστήριο μία συνέντευξή του ως προέδρου του ΣΕΗ, στην οποία έλεγε ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε ο Σπύρος Μπιμπίλας άρχισε να φωνάζει και αποκάλυψε στο δικαστήριο πως την περασμένη Παρασκευή είχε συναντηθεί μαζί της στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

«Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε και μου έκανε το τραπέζι. Μου παρήγγειλε φαγητά και πάστες και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα», ανέφερε ο μάρτυρας σε υψηλούς τόνους βγάζοντας από την τσέπη του παντελονιού του τα λαχεία.

Η κα Πακιρτζίδου άρχισε να εξηγεί στο δικαστήριο ότι τον κάλεσε για να του εξηγήσει ότι με τη στάση του παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορούμενου.

Τότε ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανώς φορτισμένος κατέβηκε από το βήμα του μάρτυρα, πέταξε προς την πλευρά της κας Πακιρτζίδου τα λαχεία και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, με την πρόεδρο να ανακοινώνει νέα διακοπή και να σχολιάζει πως όλο αυτό γίνεται επειδή στο ακροατήριο υπάρχουν δημοσιογράφοι.


iefimerida.gr