MY KTEO

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει ο γάμος – Η επική αντίδραση της Καινούργιου


Η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επέσπευσε τις εξελίξεις και η «Super Κατερίνα» είχε όλες τις πληροφορίες.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της δεν ασχολούνται για πρώτη φορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι άλλωστε ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων όλο το καλοκαίρι με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να δίνουν και να παίρνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Τελικά, οι δυο τους παραδέχτηκαν ότι περιμένουν παιδί και από τότε ξεκίνησε νέος «γύρος» φημολογίας: πότε γίνεται ο γάμος.

Enter katken! Η παρουσιάστρια, ως γνωστόν, διατηρούσε για μεγάλο διάστημα δεσμό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πριν από χρόνια. Γι’ αυτό, και λόγω του πρόσφατου χωρισμού της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι συνεργάτες της ήταν κάπως μαγκωμένοι όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του επικείμενου γάμου του ζευγαριού.

Άδικα, όπως αποδείχθηκε. «Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος, θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον τέως σύντροφό του και την νυν αγαπημένη του, οι οποίοι, αν πιστέψουμε στις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο έως το τέλος Σεπτεμβρίου σε δημαρχείο στα Νότια Προάστεια.

Και παρά την κινητοποίηση των δημοσιογράφων ο χρόνος και ο χώρος που θα γίνει ο γάμος παραμένουν μέχρι στιγμής μυστικά.


iEidiseis.gr