MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Εντατικές εργασίες στο Δήμο Χαλκιδέων για την προετοιμασία των σχολείων


Μόλις μπήκε ο Σεπτέμβρης και το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά δεν αργεί... Είναι σε 12 μέρες κι έτσι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας. 

Τα σχολεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην προτεραιότητα της δημοτικής αρχής με τους αρμόδιους αντιδημάρχους σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, να καταγράφουν, να ενεργούν και να συντονίζουν, ώστε στις 12 Σεπτεμβρίου να είναι όλα έτοιμα.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου τις τελευταίες μέρες εργάζονται εντατικά στα σχολεία, για την επισκευή ή τη διόρθωση όποιων προβλημάτων έχουν προκύψει ή έχουν αναφερθεί, για την αναβάθμιση των κτιριακών μονάδων, για τη συντήρηση, για τον εξοπλισμό, για τα βαψίματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τον καλλωπισμό, για την υγιεινή, για την πρόσβαση και γενικά για όλα όσα απαιτούνται, ώστε οι μαθητές να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους με ασφάλεια και με χαρά.