MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Στα Ανώγεια της Κρήτης με τον Κώστα Καραμανλή ο Κώστας Μαρκόπουλος


Ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος παραβρέθηκε χθες στην εκδήλωση μνήμης του Γιάννη Κεφαλογιάννη όπου μίλησε ο τ. πρωθυπουργό9ς Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε ανάρτησή του στα social media:

Είχα την τιμή να συνοδεύσω τον τ. Πρωθυπουργό στην εκδήλωση μνήμης για τον  Γιάννη Κεφαλογιάννη στα Ανώγεια της Κρήτης που οργάνωσε οικογένεια του με πρωτοβουλία της τ  υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η ομιλία του και τα μηνύματα που εξέπεμψε ίσως επαναφέρουν την πολιτική ζωή της χώρας σε καλύτερο λιμάνι συνεννόησης ίσως όμως είναι και η αρχή εξελίξεων που θα εξυγιάνουν την πολιτική ζωή και θα την απαλλάξουν από νοσηρές νοοτροπίες και εγωπαθή και αλαζονικά πρόσωπα.

Η Ελλάδα αξίζει σίγουρα άλλη τροχιά στην επικίνδυνη περίοδο που ζούμε και ασφαλώς καλύτερη πολιτική συνεννόηση των δυνάμεων και όχι ανατίναξη του εσωτερικού μετώπου

Είχα την ευκαιρία να έχω συναντήσεις και συζητήσεις με πολύ κόσμο αλλά και αξιόλογους συναδέλφους και προσωπικότητες. (Ευρωβουλευτές Κεφαλογιάννης και Βόζεμπεργκ, βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Ανδρ. Κουτσούμπας, Μάξιμος Σενετάκης, Γ. Καλατζής τ. βουλευτής, κ α )