MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Η ειδυλλιακή Χιλιαδού υποδέχεται το "Τρίγωνο της θλίψης"


Ο πολυαναμενόμενος Χρυσός Φοίνικας των φετινών Καννών έρχεται στις "Νύχτες "Πρεμιέρας", παρουσία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ρούμπεν Έστλουντ.

To 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας", η "Feelgood Entertainment", η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η HERETIC παρουσιάζουν το "Τρίγωνο τη θλίψης" (Triangle of sadness) σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Χιλιαδού, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.. Η προβολή θα γίνει παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ruben Östlund (Ρούμπεν Έστλουντ), δημιουργού των ταινιών "Το τετράγωνο" και "Ανωτέρα βία".

Η επίσημη πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Χρυσού Φοίνικα των φετινών Καννών θα φιλοξενηθεί σε μια εντυπωσιακή open air προβολή στη μαγευτική παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας το καλοκαίρι του 2021. Στις ελληνικές αίθουσες, η ταινία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη είναι μία αχαλίνωτη σάτιρα για τους ρόλους και τις κοινωνικές τάξεις, που στέλνει το διεθνές cast της από τη χλιδή μίας πολυτελούς κρουαζιέρας στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι, με τη Χιλιαδού της Εύβοιας να γίνεται το φόντο για το τρίτο μέρος αυτής της αξέχαστης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Πρωταγωνιστούν: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Zlatko Burić, Jean-Christophe Folly, Iris Berben, Dolly De Leon, Sunnyi Melles, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Arvin Kananian, Carolina Gynning, Ralph Schicha

athinorama.gr