MY KTEO

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτός τηλεόρασης η Ιωάννα Μαλέσκου! Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση


Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στα μέσα του Ιουλίου, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο οριστική αυλαία στην εκπομπή, Love it.

Η παρουσιάστρια, φανερά συγκινημένη, είχε δηλώσει για το φινάλε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή Open Weekend: «Έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος. Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη και γεμάτη για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όσα περάσαμε».

Και συνέχισε για τα αρνητικά σχόλια που άκουγε συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Από την προηγούμενη σεζόν έχω ακούσει πολλά για εμένα σχετικά με τη σχέση μου με τους συνεργάτες μου. Δεν με αγγίζει».

Όσο για τη συνέχεια της τηλεοπτικής της παρουσίας και το μέλλον της η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Τώρα θα κάνω focus στο να περάσω ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι… Από Σεπτέμβριο το ραντεβού».

Μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα αποκαλύφθηκε πως η παρουσιάστρια ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την ΕΡΤ και ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο λέγεται «Πες την φράση». Ωστόσο, το σενάριο αυτό, σταμάτησε σχετικά νωρίς, καθώς υπήρχαν άλλοι δύο υποψήφιοι.


gossip-tv.gr