MY KTEO

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Στην Κύπρο αποστολή του Δήμου Σκύρου


Αποστολή του Δήμου Σκύρου με επικεφαλή τον Δήμαρχο  Νικόλαο Μαυρίκο, εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και φορείς του Νησιού επισκέφθηκαν κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών Νίκου Αναστασίου το Νησί της Κύπρου 3-7/9/2022, στο πλαίσιο αδελφοποίησης των εν λόγων Δήμων.

Στη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση  με συμμετοχή της Σκυριανής Αποστολής και των Δημοτικών Συμβούλων των Κάτω Πολεμιδιών και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους δύο Δήμους, ενώ συγχρόνως αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις σε θέματα πολιτιστικά, τουρισμού, εκπαίδευσης  και τεχνολογίας, σηματοδοτώντας την αρχή συνεργασίας και τις προοπτικές που παρουσιάζονται προς αμοιβαίο όφελος.

Ο Δήμαρχος Σκύρου έκανε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τους τομείς ανάπτυξης και τις προοπτικές επένδυσης της Σκύρου ενώ συγχρόνως εξέφρασε  τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της αποστολής για την άψογη φιλοξενία στην διάρκεια της επίσκεψης τους.

Τόνισε δε ότι στόχος του είναι η ενίσχυση των κοινών δεσμών πνεύματος και φιλίας που χαρακτηρίζει τους δύο Δήμους διότι μόνο με τη δημιουργική συνεργασία επιτυγχάνονται σημαντικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετα  προσκάλεσε την Κυπριακή αποστολή στη Σκύρο το 2023 , υποσχόμενος να ανταποδώσει την ανάλογη φιλοξενία.