MY KTEO

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Μόνο τυχαία δεν είναι η επανασύνδεσή τους


Ό,τι χώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, ήρθε να τους ξαναενώσει.

Η εμφάνιση έκπληξη του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις σχέσεις τους. Τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και ίσως αυτά που τους ενώνουν μέσα στο 2022 να είναι περισσότερα από αυτά που τους χώρισαν μετά την ολοκλήρωση του World Party.

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή ποτέ δεν τελείωσε μέσα τους.

Γιατί τα ταξίδια εξακολουθούν να είναι κάτι που και οι δύο αγαπούν πολύ. Ακόμη και οι δηλώσεις που έκαναν ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης υπήρχε νόημα τελικά.

Γιατί δεν μπορεί να μιλούσαν κάποτε για το τέλος μιας φιλίας και έδειχναν πικραμένοι ο ένας με τον άλλο και τώρα να γίνεται η τέλεια στροφή.

Έρχεται το Special Edition του World Party
Στις νέες τους δηλώσεις μετά από τη βάφτιση ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους».

Και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σειρά του δήλωσε: «Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, οπότε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα το special edition του World Party έρχεται. Και αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο παρουσιαστές τα ξαναβρήκαν. Για να επαναλάβουν αυτό που μοναδικά έκαναν σε τόσα επεισόδια. Την περιπέτεια του ταξιδιού με διαφορετικό τρόπο. Ίσως και σε ακόμη πιο απίθανους και απρόσιτους προορισμούς. Οπότε δεν μένει για να περιμένουμε το επόμενο βήμα τους.

Γιατί ο πάγος ανάμεσά τους δεν έσπασε απλά. Ποτέ πραγματικά δεν υπήρχε. Ίσως στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν να ξέρουμε.

Φήμες λένε πως και ο Χαβιέ ο φίλος τους που ήρθε το καλοκαίρι από την Αργεντινή για να τους συναντήσει, αλλά και ο Στέφανος Τανιμανίδης έβαλαν το χεράκι τους για την επανασύνδεση αυτή.



iEidiseis.gr της Δήμητρας Νικολάου