MY KTEO

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Η είδηση που συνετάραξε το Πανελλήνιο....! - Ο Σχίζας έκανε τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου


Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψαν τα νέα τους σχέδια, ενώ ο νικητής του Survivor έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει για χάρη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρήκε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο πριν αναχωρήσουν για Ιταλία.

Μεταξύ άλλων οι δυο τους μίλησαν για τα σχόλια που έγιναν το φετινό καλοκαίρι, περί χλιδάτων διακοπών: «Δεν ήταν χλιδάτες οι διακοπές, ήμασταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κάναμε και πολύ χαλαρές διακοπές. Πήγαμε στην Κω και στη Σάμο, δεν πήγαμε στη Μύκονο. Μείναμε σε σπίτια φίλων. Στην Κω το ξενοδοχείο ήταν ενός γνωστού μας και στη Σάμο το ίδιο. Δεν περιμέναμε ένα Survivor για να πάμε διακοπές. Κάναμε διακοπές και πριν πάμε στο παιχνίδι, απλώς τώρα ο κόσμος ασχολείται μαζί μας. Δεν προκαλέσαμε».

Όσον αφορά στα σχόλια που έγιναν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πως είναι μαζί με τον Στάθη Σχίζα για το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης: «Έχω τα δικά μου χρήματα, δουλεύω από τα 16, έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Δεν περίμενα έναν τελικό Survivor και έναν νικητή για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές».