MY KTEO

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά στο αστυνομικό τμήμα με τη Βαρβάρα Κίρκη


«Πρωταγωνιστής» σε ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης.

Μαζί με τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, κατέληξαν λίγο πριν τις 15:30 στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, έπειτα από φραστικό επεισόδιο. Φαίνεται όμως ότι η νέα παρεξήγηση, λύθηκε ενώπιον των αστυνομικών, καθώς κανείς τους δεν υπέβαλε μήνυση και το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, είχε ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές του και από τον κόσμο, σε συνέντευξή του μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέβαλε η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο MEGΑ, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε: «Τα δίνω όλα σε μία γυναίκα, γιατί έτσι είμαι και θέλω να είμαι, αυτός που θα δουλεύει και θα φέρνει στο σπίτι και θα προσφέρει. Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με μία δική μου φιλοσοφία. Θέλω η γυναίκα να είναι στο σπίτι και με τα παιδιά και να έχει εμένα καλά για να μπορώ να κάνω εγώ τα υπόλοιπα».

Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε για τη Βαρβάρα Κίρκη: «Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό, θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω, αντάλλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

Αναφορικά με τα πάθη του, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

Τέλος, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από τν Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;».


iEidiseis.gr