MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρίνος από το Αλιβέρι: Μαρίνος: «Η νέα γενιά δεν βολεύεται στον κόσμο της εκμετάλλευσης, της αδικίας, της ανασφάλειας»


 «Στάση» στην παραλία Καράβου στο Αλιβέρι Εύβοιας πραγματοποίησε το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», την Τρίτη 30 Αυγούστου, συνεχίζοντας το ταξίδι του σε ολόκληρη τη χώρα και θα καταλήξει στη μεγάλη γιορτή στην Αθήνα, στο πάρκο Τρίτση από 22 έως και 24 Σεπτέμβρη.

 

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μεγάλη συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς» και ερμηνεία τραγουδιών από τον Περικλή Πάγκα, ενώ στον χώρο υπήρχε βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

 

«Η νέα γενιά δεν βολεύεται στον κόσμο της εκμετάλλευσης, της αδικίας, της ανασφάλειας. Έχει όνειρα και θα δυναμώσει την πάλη της για να πραγματοποιηθούν», τόνισε ο Γιώργος Μαρίνος, ξεκινώντας την ομιλία του.

 

Απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ σημειώνοντας: «Κανείς δεν είναι μόνος τους, το ΚΚΕ αποτελεί "ασπίδα" για τον λαό και τη νεολαία. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην περιοχή, να δυναμώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα, να μπούνε νέες δυνάμεις στη δράση γιατί αυτή η επιλογή θα δώσει δύναμη στον κοινό μας αγώνα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ, το Κόμμα με την ηρωική ιστορία, τον πρωταγωνιστή στους αγώνες, που έχει πρόγραμμα εξουσίας, διακυβέρνησης του τόπου σύμφωνα με τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες».