MY KTEO

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αποδοκιμασίες ή προβλήματα με υπερφόρτωση και χρονικούς περιορισμούς, αλλά μην τα αφήσεις να σε κρατήσουν πίσω. Οι αποσυνδέσεις και η αναποφασιστικότητα είναι προσωρινές και πιθανώς διδακτικές αφού μέσω αυτών μπορεί να συνδεθείς με μια ανάγκη σου. Καθώς προχωρά η μέρα μια όψη Άρη – Δία σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος
Με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να υπάρξει μια εσωτερική σύγκρουση. Η ανάγκη σου για στοργή είναι πιο έντονη από ότι συνήθως και μπορεί να βρίσκεται στη ρίζα της επιθυμίας σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ωστόσο οι απαιτήσεις του έξω κόσμου είναι υψηλές. Προσπάθησε για ισορροπία αντί να ρίχνεις τον εαυτό σου σε μια επιδίωξη ενώ παραμελείς την άλλη.

Δίδυμοι
Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στο πως σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Τα πάθη είναι δυνατά, αλλά η αγάπη ή η ολοκλήρωση είναι περίπλοκα ειδικά επειδή χρειάζεσαι λίγη περισσότερη φροντίδα. Ακόμη και με την έντονη επιθυμία σου να χουχουλιάσεις και να απολαύσεις οικεία πρόσωπα και μέρη, οι εξωτερικές ανησυχίες τείνουν να βαραίνουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να βρεις μια ικανοποιητική και επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ευθύνης και ελεύθερου χρόνου για καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία με αποφάσεις ή συμφωνίες σήμερα με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Ο ενθουσιασμός μπορεί να συναντήσει την αδιαφορία από άλλους, όμως μην το αφήσεις αυτό να σε επηρεάσει. Οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε χαμένες συνδέσεις ή ασάφειες για το μέλλον και να επιβαρύνουν την απόλαυση του παρόντος. Κάποια σύγχυση μπορεί να περιβάλλει στόχους, οδηγίες και συνομιλίες.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες για περιορισμένους πόρους ή αποδοκιμασία στο πίσω μέρος του μυαλού σου με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παίξουν με τη διάθεσή σου. Οι σχέσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές το ένα λεπτό και τεταμένες το επόμενο πιθανότατα λόγω αυτοπροστασίας και άμυνας. Εάν νιώθεις αβέβαιη μπορεί να είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη λήψη των αποφάσεων.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα μπορούσες να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω, ανάμεσα στο χαλαρώνω και στο βάζω τα πράγματα σε τάξη. Όσο κι αν θέλεις δεν είναι εύκολο να κλείσεις τα μάτια στα ελαττώματα και τις ευθύνες. Ο μαγνητισμός σου είναι έντονος, αλλά μπορεί επίσης να είναι λίγο προβληματικός ειδικά εάν κάποιος γύρω σου αισθάνεται ανασφαλής για τυχόν επιπλέον προσοχή που λαμβάνεις.

Ζυγός
Με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη Αφροδίτης – Κρόνου οι άνθρωποι μπορεί να είναι βυθισμένοι στα προβλήματά τους και να μην κατανοούν εύκολα τις ανάγκες σου. Θα μπορούσες να είσαι ενθουσιασμένη με ένα έργο, αλλά δεν είσαι σίγουρη πόση ενέργεια ή ενθουσιασμό έχεις για αυτό μακροπρόθεσμα. Κάποιο αίσθημα δυσαρέσκειας για την κοινωνική σου ζωή ή η αίσθηση ότι δεν είσαι δημιουργική είναι προσωρινή. Στόχος να εντοπίσεις τομείς της ζωής σου που έχουν παραμεληθεί.

Σκορπιός
Μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ σχέσεων και ευθυνών σήμερα με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να υπάρξουν ενθαρρυντικά και αποθαρρυντικά νέα. Προσπάθησε να μην παίρνεις στα σοβαρά τα σημερινά σκαμπανεβάσματα. Το αίσθημα διχασμού ανάμεσα στην επιθυμία για συντροφικότητα και στοργή και την ανάγκη για κάποιο συναισθηματικό χώρο είναι προσωρινό.

Τοξότης
Περίπλοκες ενέργειες είναι μαζί σου σήμερα με την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο. Οι φόβοι ή οι ανασφάλειες μπορεί να εμφανιστούν και ίσως χρειαστεί να δαμάσεις την τάση του να περιμένεις αρνητικές απαντήσεις από τους άλλους. Και η σχέση μου με τον χρόνο δεν είναι πολύ καλή. Μπορεί να σκέφτεσαι για μια απάντηση για πολύ περισσότερο από όσο είναι καλό για σένα για παράδειγμα. Πρόσεξε για υπερβολική καταπόνηση αλλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να συμφωνήσει σε κάτι μέχρι να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Αιγόκερος
Μπορεί προσωρινά να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου σήμερα με τη σημερινή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Τα ζώδιό σου το εκτιμά όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, σίγουρα και οριστικά, αλλά οι σημερινές ενέργειες δεν είναι τίποτα από αυτά. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο να βρεις μια αποστολή όσο προχωρά η μέρα. Θα μπορούσες να νιώσεις έμπνευση να απλώσεις το χέρι ή να βγάλεις τον εαυτό σου από τη ζώνη άνεσης.

Υδροχόος
Με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης – Κρόνου τα σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά και ο στόχος να παραμείνεις στο κέντρο είναι λογικός. Σκέψου ότι μπορεί να είσαι σε ειρήνη με τους άλλους, αλλά σε πόλεμο με τον εαυτό σου εάν επιλέξεις να κάνεις συμβιβασμούς που δεν αισθάνεσαι απολύτως σωστή. Πρόσεξε τη συναισθηματική άμυνα αν και είναι καλύτερο να μην αγνοήσεις την ανάγκη να θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Καθώς η μέρα προχωρά η επιθυμία σου για μάθηση ή ανταλλαγή αυξάνεται.

Ιχθείς
Σήμερα μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στην κυκλοθυμία με την Αφροδίτη και τον Κρόνο σε άβολη όψη. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην παίρνεις από καρδιάς τον κακό συγχρονισμό ή τη λίγη συναισθηματική απόσταση. Μάθε να αναγνωρίζεις την ενοχή ακόμα κι αν είναι όμορφα μεταμφιεσμένη. Είναι καλύτερο να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μόνη σου, καθώς σε ασαφή προβλήματα ή φόβους μπορεί να τους δώσει περισσότερη δύναμη. Μπορεί να υπάρξει μια επικείμενη ευθύνη που χρειάζεται την προσοχή σου και η αντιμετώπιση της μπορεί να βοηθήσει με σαφήνεια.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη