MY KTEO

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο


Τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα βάφτισαν σήμερα στη Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ την έκπληξη έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρώην συμπαρουσιαστή του. Μια κίνηση που δείχνει πως έσπασε επιτέλους ο πάγος που υπήρχε ανάμεσά τους μετά το τέλος του World Party.

Η βάφτιση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό στη Μύκονο. Είναι ένα γραφικό εκκλησάκι με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Χριστίνα Μπόμπα έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμα της το οποίο είχε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το ίδιο εντυπωσιακός ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ποιοι ήταν στη βάφτιση Τανιμανίδη-Μπόμπα
Τις μικρούλςες βάφτισαν συνολικά επτά νονοί. Το ζευγάρι ήθελε να έχει τέσσερις νονούς για το κάθε κορίτσι του. Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης πάντρεψαν τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Έτσι, δε θα μπορούσαν να μην είναι ανάμεσα στους νονούς των παιδιών τους.

Στην βάφτιση δεν ήταν μόνοι σαν νονοί αλλά μαζί με τα τρία παιδιά τους: τη 16χρονη Ντεμίλια, τον 14χρονος Γιώργος και τη 12χρονη Ανέζια. Ακόμη, ανάμεσα στους νονούς ήταν ο γνωστός ηθοποιός και καλός φίλος του ζευγαριού, Μάνος Γαβράς, αλλά και η καλή φίλη της Χριστίνας Μπόμπα, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Τη Φιλίππα βάφτισαν ο Μάνος Γαβράς με τη Μαρίνα Βερνίκου και τα παιδιά της, Ντεμίλια και Γιώργο. Την Αριάνα βάφτισαν ο Μίλτος Καμπουρίδης με τον Γιώργο και την Ανέζια και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρώην Survivor, Ηλίας Μπόγδανος μαζί με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Μετά την βάφτιση ακολούθησε δείπνο και πάρτι σε γνωστό beach bar του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:







iEidiseis.gr