MY KTEO

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχής είναι η πίεση που ασκεί ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός προκειμένου να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα υποδομών στην Εύβοια


Συνεχής είναι η πίεση που ασκεί ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός προκειμένου να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα υποδομών στην Εύβοια.

Μεταξύ αυτών των έργων είναι και η Παράκαμψη Χαλκίδας, που αποτελεί και προσωπική δέσμευση των Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που ο ίδιος έχει κάνει κατά την περιοδεία που έχει πραγματοποιήσει στο Νομό.

Σε αυτό το πλαίσιο ο βουλευτής αποδεικνύει εμπράκτως ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και πιέζει για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων, προγραμματίζοντας σειρά επαφών στα συναρμόδια Υπουργεία, όπου και ενημερώνεται λεπτομερώς για τις διαδικασίες.

Η τελευταία συνάντησή του με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη είχε σκοπό να ενημερωθεί τόσο για το έργο ου περιλαμβάνει την ανακατασκευή των γεφυρών Φύλλων και Αφρατίου και την επισκευή της γέφυρας Βασιλικού που είχαν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία «Θάλεια», καθώς και για την Παράκαμψη Χαλκίδας, τα οποία σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε  έχουν δρομολογηθεί.